Welke leervraag heb je?

Het gedachtegoed rond de (Schaal) Emotionele Ontwikkeling is niet meer weg te denken in de ondersteuning van mensen met een (verstandelijke) beperking.

In de praktijk gaat werken met SEO verder dan een schaal invullen. Het vraagt ook aanpassingen op het vlak van begeleidingsstijl en de strategieën die je daarbij hanteert. Daarom zetten we in op vorming, intervisie en coaching.

Iedere organisatie kan vorming op maat aanvragen. In het aanvraagformulier geef je aan met welke leervraag jullie aan de slag willen gaan.

De ondersteuning die we bieden is volledig op maat van jullie vragen en noden. Het kan gaan van een meerdaagse basisvorming rond SEO over intervisiemomenten tot coachingstrajecten. Hier vind je alvast een greep uit de mogelijkheden.

Zowiezo zal voor elke aanvraag samen met een SEN-SEO trainer bekeken worden welke inhoud het meest tegemoet komt aan jullie vormingsnoden en ook realistisch is.

Zoek je een degelijke basisvorming voor één of enkele medewerkers? Dan zijn de 2-daagse regionale basisvormingen in open aanbod misschien interessant.