Intervisiegroep SEO in het onderwijs

Het nieuwe schooljaar is intussen al goed gestart en hopelijk is iedereen zijn nieuwe ritme en klasje al weer een beetje gewoon aan het worden. Omdat we jullie graag met nog meer zin en inspiratie voor de klas laten staan, nodigen we jullie uit voor de eerste bijeenkomst van de West-Vlaamse intervisiegroep op 18 oktober in Brugge. Na een bijzonder gesmaakte eerste implementatiedag rond emotionele ontwikkeling in onderwijs kregen we heel wat vragen om ook regionaal samen te komen. Deze intervisiegroep is hiervan dus het resultaat. Wat willen we zoal doen binnen deze groep?

Enerzijds willen we jullie een ontmoetings- en uitwisselingsplaats geven om jullie ervaringen en vragen rond het toepassen van emotionele ontwikkeling binnen een onderwijssetting. Daarnaast willen we ook inhoudelijk een aanbod doen. We plannen ongeveer 3 tot 4 bijeenkomsten per jaar (vermoedelijk dus 3 per schooljaar) en leggen samen de data en inhouden voor de volgende bijeenkomsten vast.

Twijfel je nog of deze groep wel iets voor jou zou kunnen zijn, dan kan je ook gewoon puur kennismakend naar deze eerste bijeenkomst komen.

Als deelnemer van de implementatiedag in maart krijg je deze uitnodiging in je mailbox, ook als je niet in West-Vlaanderen woont of werkt. We hebben hiervoor gekozen om iedereen op de hoogte te brengen van de opstart van deze groep en mensen die uit andere regio’s geÏnteresseerd zijn om met zo’n groep te starten, mogen steeds contact opnemen met cindy.stevelinck@samvzw.be